Contact met Schoonheidssalon Daniëlle

Wanneer kunt u bij mij terecht?
Bij Schoonheidssalon Daniëlle kunt u terecht wanneer het u uitkomt. Door de flexibele en ruime openingstijden komen we samen zeker tot een gunstig moment voor uw behandeling. Om rust, privacy & persoonlijke aandacht te kunnen garanderen, behandeling ik uitsluitend volgens afspraak. Ook het afhalen van producten en/of bestellingen gaat uitsluiten op afspraak.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Wilt u iets vragen of een afspraak maken dan kunt u telefonisch contact opnemen, maar maak ook gerust gebruik van Facebook of Whatsapp. (Gelieve de e-mail niet te gebruiken voor het maken van afspraken). Tijdens de behandeling wordt de telefoon niet beantwoord, u wordt dan doorgeschakeld naar de voicemail. Wanneer u uw naam, telefoonnummer & boodschap achter laat, zal ik u zo spoedig mogelijk terug bellen.

Annuleren van uw afspraak?
Voor uw afspraak is tijd in het agenda gereserveerd. Bent u verhinderd voor uw afspraak? Laat dit dan uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch of per email aan mij weten. Hierdoor kan een andere klant geholpen worden. Indien er niet tijdig geannuleerd wordt, dan wordt er 50% van de gereserveerde behandeling in rekening gebracht.

Hoe vindt u de salon?
Als u het industrieterrein vanaf de rotonde op komt rijden, dan is de salon gevestigd in het 3e pand aan de linkerkant. Dit is het pand van Verkoopplaats. Dit pand bevind zich als het ware in de bocht en de salon heeft haar ingang voor de bocht. Er zit op deze lange wand/muur maar 1 deur en dat is de ingang. U kunt uw fiets/auto/scooter makkelijk bij de ingang gratis parkeren.

Toegankelijkheid.
De salon bevind zich op de begaande grond en is dus ook zeer geschikt voor mensen die slecht te been zijn.

Betaling.
Betaling uitsluitend contant of per pin, op rekening is niet mogelijk!

Algemene voorwaarden.
Tussen Schoonheidssalon Daniëlle en haar cliënten zijn op alle behandelingen, diensten, leveringen en aanbiedingen de Algemene Voorwaarden van Schoonheidssalon Daniëlle van toepassing. Deze kunt u bekijken op de website (bij Contact) en liggen ook ter inzage in de salon.