Over Schoonheidssalon Daniëlle


Mijn naam is Daniëlle Renes en met trots stel ik u mijn salon voor. 

Eind 2006 heb ik mijn eigen salon "Schoonheidssalon Daniëlle" in mijn ouderlijk huis in Sint Jansklooster geopend, waarmee een lang gekoesterde droom werkelijkheid is geworden. 

Naast dat ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en professioneel tanden bleker ben, heb ik ook diverse specialisaties afgerond. Zoals visagie, bruidskapsels, de mannenhuid en aromatherapie. Doormiddel van cursussen, workshops en het bezoeken van beurzen blijf ik mijn kennis en dus ook behandelingen uitbreiden. 

Een bezoek aan mijn schoonheidssalon is dé manier om even uit te blazen, tijd voor uzelf te nemen, maar daarnaast ook aan huidverbetering te werken. Doordat er voldoende tijd wordt genomen voor u als klant, gaat u met een prettig en ontspannen gevoel de deur uit. Er wordt ruim de tijd genomen voor u én uw huid. Ook krijgt u bij een bezoek aan mijn schoonheidssalon altijd een gratis huidverzorgingsadvies voor thuis mee, over hoe u uw huid het beste kunt behandelen en verzorgen. 

Mijn doel is om u gedurende uw behandeling optimaal te laten ontspannen én uw huid optimaal te voeden. Hoe u uw behandeling wilt beleven is geheel aan u. In stilte of tijdens een gezellig praatje, het is úw moment!

Door ontwikkelingen en vraag&aanbod, begon de salon aardig uit zijn jas(je) te groeien in Sint Jansklooster. Daarom is de salon op 7 mei 2010 verhuist naar een nieuwbouwlocatie in Vollenhove. Naast dat de salon mooier en groter is en meer ruimte heeft om te parkeren, voldoet hij ook aan alle nieuwe wetten en eisen. Ook nu is de salon weer warm en sfeervol ingericht, waardoor u zich hopelijk meteen op uw gemak zult voelen. 

Hopelijk mag ik u binnenkort verwelkomen in mijn salon. 
Bekijkt u rustig de mogelijkheiden en dan hoop ik dat u net zo enthousiast wordt als ik. 

Uw schoonheidsspecialiste, 

Daniëlle Renes