Bruidsarrangementen bij
Schoonheidssalon Daniëlle

Op je grote dag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Naast je droomjurk zijn ook je make-up en kapsel belangrijk. Met mijn bruidsarrangement kom je weer een stapje in de buurt voor de perfecte dag. Ik heb diverse visagie diploma's om jouw make-up te verzorgen en voor je kapsel heb ik ook een opleiding gevolgd.

Mijn werkwijze;

Intakegesprek
Wat je zelf ook in gedachten hebt, het is altijd aan te raden om een intakegesprek in te plannen. Dit kan per telefoon, via de email of je kunt langs komen. Dan kunnen we rustig kennis maken en alle mogelijkheden en wensen bespreken. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en kan zover van te voren plaatsvinden als je zelf wilt.
Tijdens dit intakegesprek bespreken we de belangrijke punten zoals de trouwdatum, welke wensen je hebt, de locatie enzovoorts. Na dit gesprek ga ik een passende offerte voor je maken. Bij akkoord van de offerte, zal jullie trouwdag definitief worden gereserveerd. Er zal een “Save the date” aanbetaling van 25% moeten worden voldaan. Overige betaling zal, na de proefsessie, via factuur plaatsvinden. Deze offerte is opgemaakt naar aanleiding van wat we hebben besproken en kan, wanneer je besluit extra diensten af te nemen, afwijken van de uiteindelijke factuur.

Proefsessie
Een geweldig mooie bruidsmake-up of kapsel waar je jezelf niet prettig bij voelt is niet fijn, vandaar dat ik het belangrijk vind om te weten wat jezelf gewend bent te dragen, en wat je graag zou willen. Foto's en plaatjes kunnen hierbij helpen, maar we kunnen ook gewoon het één en ander uitproberen. De proefsessie plannen we meestal zo’n 4 á 6 weken voor de bruiloft. Tevreden met het resultaat? Dan noteer ik alles op je persoonlijke stijlkaart en maak ik even wat foto’s.

Behandeling
Indien je een gezichtsbehandeling wilt voor de bruiloft, dan zal deze ongeveer een week voor de bruiloft ingepland worden. Dit kan een heerlijk ontspannende behandeling zijn, maar ook het harsen van bijvoorbeeld je oksels gebeurt tijdens deze afspraak. Tip: laat ook je wimpers verven tijdens de behandeling!

De dag zelf
Deze dag kun je naar de salon komen of ik kom op een locatie naar keuze (binnen een straal van 5 km vanuit Vollenhove of Staphorst is gratis *).
Reken voor de make-up zeker 45 minuten in de planning.
Voor het kapsel kan ik een tijdsindicatie geven na de proefsessie.
Het is het prettigste om rustig aan te werken, daarom trek ik meer tijd uit op de dag zelf dan nodig is.


Gasten
Naast dat je er zelf goed uit wilt zien, willen jullie gasten dat natuurlijk ook. Aansluitend aan jouw make-up is het mogelijk om ook een afspraak te plannen voor (schoon)moeder, (schoon)zusjes, bruidsmeisjes, getuigen of je beste vriendinnen. Voor €25,- per persoon verzorg ik ook hun make-up. (op dezelfde locatie).


Touch-up of tweede stijl
Hierbij kom ik op een door jouzelf gekozen tijdstip (vaak tussen het diner en het feest) op jullie feestlocatie om allereerst mijn felicitatie over te dragen en daarna jouw make-up en/of kapsels bij te werken. Indien gewenst kan er ook een volledig andere stijl aangebracht worden. De kosten hiervan zijn na het intakegesprek te bepalen.

Tarieven:
Hieronder prijsindicaties. Na het intakegesprek ontvang je een offerte.

Bruidsmake-up:
- Proefmake-up (in de salon)
- Bruidsmake-up (op locatie*)
€ 105,-

Bruidskapsels:
- Proefkapsel (in de salon)
- Bruidskapsel (op locatie*)
Kort haar vanaf € 85,-
Medium haar vanaf € 125,-
Lang haar vanaf € 145,-


* Buiten 5 km vanaf de salon bereken ik een tarief van € 0,30 per kilometer.


Wil je eerst alleen een proefmake-up ervaren?
Twijfel je misschien nog?
Uiteraard kun je ook vrijblijvend eerst eens je make-up bij mij laten doen voor bijvoorbeeld een feestje. 
De kosten hiervoor bedragen € 25,- voor een dagmake-up en € 30,00 voor een avondmake-up.