Bruidsarrangementen bij
Schoonheidssalon Daniëlle

Op uw grote dag wilt u natuurlijk dat alles perfect is. Naast uw droomjurk zijn ook uw make-up en kapsel belangrijk. Met mijn bruidsarrangement komt u weer een stapje in de buurt voor de perfecte dag. Ik heb diverse visagie diploma's om uw make-up te verzorgen en voor uw kapsel heb ik diverse workshops gevolgd.

Mijn werkwijze;

Intakegesprek
Wat u zelf ook in gedachten hebt, het is altijd aan te raden om langs te komen voor een intakegesprek. Dan kunnen we rustig kennis maken en alle mogelijkheden en wensen bespreken. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en kan zover van te voren plaatsvinden als u zelf wilt.
Dit intakegesprek kan ook per mail plaatsvinden. Ook niet geheel belangrijk is het vastleggen van de datum. De meeste datums krijg ik al 6-12 maanden voor de bruiloft te horen. Ik kan één bruid blij maken per dag, dus zeker de populaire maanden en daarin de populaire vrijdagen/zaterdagen zitten snel vol.

Proefmake-up
Een geweldig mooie bruidsmake-up waar u zichzelf niet prettig bij voelt is niet fijn, vandaar dat ik het belangrijk vind om te weten wat uzelf gewend bent te dragen, en wat u graag zou willen. Foto's en plaatjes kunnen hierbij helpen, maar we kunnen ook gewoon het één en ander uitproberen. De proefmake-up kan plaatsvinden wanneer u dat wilt, maar dit is gemiddeld 4 weken voor de bruiloft. Ik maak altijd foto's zodat ik precies weet met de bruiloft wat we gaan doen. De proefmake-up kan bij u thuis of in de salon. Duur is ongeveer 1 uur, afhankelijk wat u wilt qua make-up. Voordeel van het afspreken in de salon is dat ik uw huid kan reinigen voordat u vertrekt.

Behandeling
In de week van de bruiloft komt u bij mij in de salon voor een heerlijk ontspannende en verzorgende behandeling. U kunt kiezen voor een Relaxed gezichtsbehandeling of een Stress-Free gezichtsbehandeling. Deze behandeling is uit te breiden met diverse optie's (zie gezichtsbehandelingen), maar ook het harsen van bijvoorbeeld uw oksels gebeurt tijdens deze afspraak.

De dag zelf
Deze dag kunt u naar de salon komen of ik kom op een locatie naar keuze (binnen een straal van 5 km vanuit Vollenhove of Staphorst is gratis *). De tijd die nodig is voor de bruidsmake-up is afhankelijk van wat voor make-up het moet worden. Maar om een indicatie te geven: ik trek er meestal 1 uur voor uit. Het is het prettigste om rustig aan te werken, daarom trek ik meer tijd uit op de dag zelf dan nodig is.
De bruidsmake-up blijft de hele dag goed zitten en is waterproof en 'traanproof', zolang tranen maar niet weggeveegd worden. Deppen is veel milder voor de make-up en houd de bruidsmake-up ook op z'n plaats. Het enige wat u gedurende de trouwdag zelf moet bijwerken is de lippenstift / lipgloss, deze is dan ook gewoon inbegrepen bij de bruidsarrangementen.

Touch-up (€ 15,00)
Hierbij kom ik op een door uzelf gekozen tijdstip (vaak tussen het diner en het feest) op jullie feestlocatie om allereerst mijn felicitatie over te dragen en daarna uw make-up bij te werken. Door de dag heen kan de make-up iets vervagen maar in de sfeervolle avond zaal mag de make-up ook iets zwaarder zodat u er 's avonds ook stralend uit zult zien.
Ook hierbij geldt dat als de locatie binnen een straal van 5 km vanuit Vollenhove of Staphorst is dat het bij de prijs is inbegrepen *.

Er zijn diverse combinatie's mogelijk:

Bruidsbehandeling Only Make-Up:
- Proef make-up (in de salon)
- Bruidsmake-up (op locatie)
€ 85,-

Bruidsbehandeling Relaxed:
- Proef make-up (in de salon)
- Relaxed gezichtsbehandeling
- Bruidsmake-up (op locatie)
€ 127,50

Bruidsbehandeling Stress-Free:
- Proef make-up (in de salon)
- Stress-Free gezichtsbehandeling
- Bruidsmake-up (op locatie)
€ 145,00

* Buiten 5 km vanaf de salon bereken ik een tarief van € 0,20 per kilometer.