Contact met
Schoonheidssalon Daniëlle

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Wilt u iets vragen over een product of behandeling of wilt u een afspraak maken dan kunt u telefonisch contact opnemen, maar maak ook gerust gebruik van Whatsapp.
(Gelieve de e-mail niet te gebruiken voor het maken van afspraken).
Om rust, privacy & persoonlijke aandacht te kunnen garanderen, behandeling ik uitsluitend volgens afspraak. Ook het afhalen van producten en/of bestellingen gaat uitsluiten op afspraak. Tijdens de behandeling wordt de telefoon niet beantwoord, u wordt dan doorgeschakeld naar de voicemail. Wanneer u uw naam, telefoonnummer & boodschap achter laat, zal ik u zo spoedig mogelijk terug bellen.

Annuleren van uw afspraak?
Voor uw afspraak is tijd in het agenda gereserveerd. Bent u verhinderd voor uw afspraak? Laat dit dan uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch of via Whatsapp aan mij weten (niet via de email!). Hierdoor kan een andere klant geholpen worden. Indien er niet tijdig geannuleerd wordt, dan wordt er 50% van de gereserveerde behandeling in rekening gebracht. Zie hiervoor de Algemene Voorwaarden.

Hoe vindt u de salon?
Locatie Sint Jansklooster: vanaf de Schaarweg kunt u de parkeerplaats bij "Mijn Ontruimer/Verkoopplaats" opdraaien. Hier kunt u uw fiets/auto/scooter gratis parkeren. Als u naar het pand kijkt bestaat het gebouw uit 3 "punten". U dient de rechter punt te hebben, daar zit een deur in het midden en deze is open. Zodra u binnen bent is het de eerste (en enige) deur aan de linker kant.
Locatie Staphorst: vanaf de Oude Rijksweg kunt u de parkeerplaats bij "Kapsalon Ilona" opdraaien. Hier kunt u uw fiets/auto/scooter gratis parkeren, maar u kunt ook de parkeerplaats volgen naar de zijkant. Hier is de ingang van de salon. Op de deur staat "Pedicure Staphorst", dit is de ingang van de salon.

Toegankelijkheid.
De salon bevind zich op de begaande grond en is dus ook zeer geschikt voor mensen die slecht te been zijn.

Betaling.
Betaling uitsluitend contant of per pin/betaalverzoek, op rekening is niet mogelijk! Betaalverzoek dient ter plekke betaald te worden.

Algemene voorwaarden.
Tussen Schoonheidssalon Daniëlle en haar cliënten zijn op alle behandelingen, diensten, leveringen en aanbiedingen de Algemene Voorwaarden van Schoonheidssalon Daniëlle van toepassing. Deze kunt u bekijken op de website (bij Contact) en liggen ook ter inzage in de salon.