Contact met
Schoonheidssalon Daniëlle

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Wil je iets vragen over een product of behandeling of wil je een afspraak maken dan kunt je telefonisch contact opnemen, maar maak ook gerust gebruik van Whatsapp.
(Gelieve de e-mail niet te gebruiken voor het maken van afspraken).
Om rust, privacy & persoonlijke aandacht te kunnen garanderen, behandeling ik uitsluitend volgens afspraak. Ook het afhalen van producten en/of bestellingen gaat uitsluiten op afspraak. Tijdens de behandeling wordt de telefoon niet beantwoord, je wordt dan doorgeschakeld naar de voicemail. Wanneer je jouw naam, telefoonnummer & boodschap achter laat, zal ik je zo spoedig mogelijk terug bellen.

Cadeaubonnen:
Wil je cadeaubon halen zonder dat je een afspraak hebt? Deze kan je telefonisch bestellen of via WhatsApp. Ik neem dan contact met je op zodra deze opgehaald kan worden.
Let er op dat een cadeaubon vanaf de aankoop een jaar geldig is en inwisselbaar is voor een behandeling en/of huidverzorgingsproducten en niet inwisselbaar voor contant geld.

Annuleren van je afspraak?
Voor je afspraak is tijd in het agenda gereserveerd. Je krijgt een bevestigingsmail na het inplannen en 24 uur voorafgaande aan de behandeling een herinneringsmail. Deze herinneringsmail is een service van de salon. De mail kan natuurlijk in de spambox komen of je niet bereiken als jouw mailbox vol zit of er kan een storing zijn. Aan deze e-mail kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Je blijft zelf verantwoordelijk voor het nakomen van jouw geplande afspraak!
Ben je onverwacht toch verhinderd voor je afspraak? Laat dit dan uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch of via Whatsapp aan mij weten (annuleringen via de mail worden niet in behandeling genomen!). Hierdoor kan een andere klant geholpen worden. Indien er niet tijdig geannuleerd wordt, dan wordt er minimaal 50% van de gereserveerde behandeling in rekening gebracht. Zie hiervoor de Algemene Voorwaarden.

Hoe vindt je de salon?
Locatie Sint Jansklooster: Adres is Schaarweg 2 te Sint Jansklooster (voormalig tuincentrum), het kan zijn dat GoogleMaps je naar een ander bedrijf stuurt (vermoedelijk naar Driesen Transport/VVAD), je dient dan nog +- 500 meter door te rijden de Schaarweg in. Dan bevindt zich aan de rechterkant het pand van 'Verkoopplaats/'MijnOntruimer'. Één van beide hekken is wel open en je kunt de auto gratis op het plein parkeren met de neus naar de weg toe (fiets/scooter kan onder het afdak). Als je naar het pand kijkt bestaat het gebouw uit 3 "punten". In de rechter "punt" bevindt zich de ingang. Zodra je binnen bent is het de eerste (en enige) deur aan de linker kant. Neem rustig plaats in de wachtruimte.
Locatie Staphorst: Adres is Gemeenteweg 286 te Staphorst. Zodra je de steeg oprijdt kun je aan de rechterkant parkeren (als het ware voor de schuur). Graag niet op de steeg zelf of aan de kant van het lint parkeren. Er kunnen 2 auto's geparkeerd staan (fileparkeren). Mocht je dit niet handig vinden, dan mag de auto ook op het grasveld/tuin voor de boerderij geparkeerd worden. Hier zal in de toekomst een verharde parkeerplaats gerealiseerd worden. Alleen bij uitzondering mag de auto bij Regiopraktijk Mondaat geparkeerd worden! Aan de steegkant van de boerderij zit een kleine deur welke de ingang is van de salon. De deur is in de meeste gevallen gewoon open en mocht dat niet zo zijn dan hangt er een bel. Let even op je hoofd als je naar binnen stapt, voor sommige van jullie zal het aan de lage kant zijn. Neem rustig plaats in de wachtruimte.

Toegankelijkheid.
Beide salons bevinden zich op de begaande grond en zijn dus ook zeer geschikt voor mensen die slecht te been zijn.

Betaling.
Betaling uitsluitend contant of per pin/betaalverzoek, op rekening is niet mogelijk! Betaalverzoek dient ter plekke betaald te worden.

Algemene voorwaarden.
Tussen Schoonheidssalon Daniëlle en haar cliënten zijn op alle behandelingen, diensten, leveringen en aanbiedingen de Algemene Voorwaarden van Schoonheidssalon Daniëlle van toepassing. Deze kun je bekijken op de website (bij Contact).