Contact met
Schoonheidssalon Daniëlle

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Wilt u iets vragen over een product of behandeling of wilt u een afspraak maken dan kunt u telefonisch contact opnemen, maar maak ook gerust gebruik van Facebook of Whatsapp. (Gelieve de e-mail niet te gebruiken voor het maken van afspraken).
Om rust, privacy & persoonlijke aandacht te kunnen garanderen, behandeling ik uitsluitend volgens afspraak. Ook het afhalen van producten en/of bestellingen gaat uitsluiten op afspraak. Tijdens de behandeling wordt de telefoon niet beantwoord, u wordt dan doorgeschakeld naar de voicemail. Wanneer u uw naam, telefoonnummer & boodschap achter laat, zal ik u zo spoedig mogelijk terug bellen.

Annuleren van uw afspraak?
Voor uw afspraak is tijd in het agenda gereserveerd. Bent u verhinderd voor uw afspraak? Laat dit dan uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch of via Whatsapp aan mij weten (niet via de email!). Hierdoor kan een andere klant geholpen worden. Indien er niet tijdig geannuleerd wordt, dan wordt er 50% van de gereserveerde behandeling in rekening gebracht. Zie hiervoor de Algemene Voorwaarden.

Hoe vindt u de salon?
Locatie Vollenhove: als u het industrieterrein "De Hagen" op komt rijden vanaf de Schaarweg, dan is de salon gevestigd in het 1e pand aan de linkerkant. Dit is het pand van Meijer Carpets. De salon is gevestigd in het witte bijgebouw op het grote plein, de voordeur "kijkt" uit op de rotonde. U kunt uw fiets/auto/scooter makkelijk bij de ingang gratis parkeren.
Locatie Staphorst: vanaf de Oude Rijksweg kunt u de parkeerplaats bij Kapsalon Ilona opdraaien. Hier kunt u uw auto parkeren, maar u kunt ook de parkeerplaats volgen naar de zijkant. Hier is de ingang van de salon en kunt u de fiets/auto/scooter ook gratis parkeren.

Toegankelijkheid.
De salon bevind zich op de begaande grond en is dus ook zeer geschikt voor mensen die slecht te been zijn.

Betaling.
Betaling uitsluitend contant of per pin/betaalverzoek, op rekening is niet mogelijk! Betaalverzoek dient ter plekke betaald te worden.

Algemene voorwaarden.
Tussen Schoonheidssalon Daniëlle en haar cliënten zijn op alle behandelingen, diensten, leveringen en aanbiedingen de Algemene Voorwaarden van Schoonheidssalon Daniëlle van toepassing. Deze kunt u bekijken op de website (bij Contact) en liggen ook ter inzage in de salon.