Extenso Skincare bij
Schoonheidssalon Daniëlle

Natuurlijke basis voor een goede huidverzorging
Extenso is een Nederlands cosmeticamerk met een breed assortiment producten voor huidverzorging en huidverbetering.
Het is 100% vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij.

Eerlijkheid staat bij Extenso voorop. Het leveren van effecieve, kwalitatief hoogwaardige producten, dat is waar het om draait. Duurzaamheid is voor Extenso vanzelfsprekend. Al jaren beperken ze hun ecologische voetafdruk door de producten af te vullen in recyclebare verpakkingen, klimaatbewust te produceren en geen gebruik te maken van overbodige omverpakkingen die het milieu onnodig belasten.

Extenso Skincare staat voor:
- 100% vegan
- Breed assortiment voor elke leeftijd en huidtype
- Zorgvuldig geselecteerde werkstoffen
- No-nonsense 
- Natuurlijke ingrediënten
- Geen overbodige geur- en kleurstoffen
- Geen parabenen en minerale oliën
- Uiteraard dierproefvrij
- Gebruiks- en milieuvriendelijke verpakkingen
- Duurzaamheid

De ingrediënten:
Extenso werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten en vitaminen. Zij kiezen bewust voor milde en bij voorkeur voor natuurlijke conserveringsmiddelen en dat alles in minimale percentages. Op deze manier creëren ze veilige en betrouwbare producten en minimaliseren ze de kans op het veroorzaken van reacties. Extenso verwerkt geen minerale oliën, overbodige parabenen en dierlijke ingrediënten in de producten en test niet op dieren.

Advies:
Extenso producten worden uitsluitend verkocht binnen de professionele schoonheidssalons. Want alleen de schoonheidsspecialiste is in staat om de huid optimaal te beoordelen, de conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De huidconditie en wensen van de klant zijn hierbij belangrijke items om tot een goed advies te komen. De schoonheidssalon is dus bij uitstek de meest gunstige plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen.

De 6 stappen van Extenso:
1. Reinigingsproducten: een goede reiniging is van belang om te zorgen dat voedende, hydraterende en beschermende werkstoffen optimaal kunnen worden opgenomen door de huid.
2. Dieptereiniging: een aanvullende reiniging die op milde wijze dode huidcellen verwijdert, grondig reinigt en de huidfuncties activeert.
3. Lotions: verfrissen de huid en stimuleren de huidfuncties, tevens wordt de natuurlijke zuurmantel in balans gebracht en wordt de zuurstofopname bevorderd.
4. Maskers: zorgen voor een intensieve verzorging met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten.
5. Serums: een hoog geconcentreerde, aanvullende, verzorging, biedt de huid intensief herstel.
6. 24H crèmes: bevatten hoogwaardige ingrediënten die de huid 24H beschermen en verzorgen.

Daarnaast heeft Extenso nog vele producten voor het lichaam en aromatherapie.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar www.extenso-skincare.nl