Extenso Skincare bij
Schoonheidssalon Daniëlle

Natuurlijke basis voor een goede huidverzorging
Extenso is een complete huidverzorgingslijn die voor iedere leeftijd en ieder huidtype, voor zowel de man als vrouw, volledige behandelmethodes en hoogwaardige producten aanbiedt. Zij werken met zorgvuldig geselecteerde werkstoffen en gebruiken geen overbodige toevoegingen. Op deze manier creëren ze betrouwbare producten en minimaliseren ze de kans op het veroorzaken van reacties. Extenso biedt een breed scala aan huidverzorgingsproducten met een prachtige prijs-kwaliteitverhouding die de huid gezond, fit en stralend houden.

Kenmerken van Extenso Skincare zijn:
- Kwalitatief hoogwaardig
- Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten 
- Rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitamines
- Geen overbodige parabenen en minerale oliën
- Effectieve producten voor een betaalbare prijs
- Worden geen dierlijke ingrediënten gebruikt en niet op dieren getest
- Complete lijn producten voor verschillende huidtypen
- Gebruiks- en milieuvriendelijke verpakkingen

De ingrediënten:
Extenso werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten en vitaminen. Zij kiezen bewust voor milde en bij voorkeur voor natuurlijke conserveringsmiddelen en dat alles in minimale percentages. Op deze manier creëren ze veilige en betrouwbare producten en minimaliseren ze de kans op het veroorzaken van reacties. Extenso verwerkt geen minerale oliën, overbodige parabenen en dierlijke ingrediënten in de producten en test niet op dieren.

Advies:
Extenso producten worden uitsluitend verkocht binnen de professionele schoonheidssalons. Want alleen de schoonheidsspecialiste is in staat om de huid optimaal te beoordelen, de conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De huidconditie en wensen van de klant zijn hierbij belangrijke items om tot een goed advies te komen. De schoonheidssalon is dus bij uitstek de meest gunstige plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen.

De 6 stappen van Extenso:
1. Reinigingsproducten: een goede reiniging is van belang om te zorgen dat voedende, hydraterende en beschermende werkstoffen optimaal kunnen worden opgenomen door de huid.
2. Dieptereiniging: een aanvullende reiniging die op milde wijze dode huidcellen verwijdert, grondig reinigt en de huidfuncties activeert.
3. Lotions: verfrissen de huid en stimuleren de huidfuncties, tevens wordt de natuurlijke zuurmantel in balans gebracht en wordt de zuurstofopname bevorderd.
4. Maskers: zorgen voor een intensieve verzorging met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten.
5. Serums: een hoog geconcentreerde, aanvullende, verzorging, biedt de huid intensief herstel.
6. 24H crèmes: bevatten hoogwaardige ingrediënten die de huid 24H beschermen en verzorgen.

Daarnaast heeft Extenso nog vele producten voor het lichaam en aromatherapie.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar www.extenso-skincare.nl