Over Schoonheidssalon Daniëlle


Mijn naam is Daniëlle Renes en met trots stel ik mijn salon voor. 

Eind 2006 heb ik mijn eigen salon "Schoonheidssalon Daniëlle" in mijn ouderlijk huis in Sint Jansklooster geopend, waarmee een lang gekoesterde droom werkelijkheid is geworden. 

Een bezoek aan mijn schoonheidssalon is dé manier om even uit te blazen, tijd voor jezelf te nemen, maar daarnaast ook aan huidverbetering te werken. Doordat er voldoende tijd wordt genomen voor jou als klant, ga je met een prettig en ontspannen gevoel de deur uit. Er wordt ruim de tijd genomen voor jou én jouw huid. Ook krijg je bij een bezoek aan mijn schoonheidssalon altijd een gratis huidverzorgingsadvies voor thuis mee, over hoe je je huid het beste kunt behandelen en verzorgen. 

Mijn doel is om je gedurende jouw behandeling optimaal te laten ontspannen én jouw huid optimaal te voeden. Hoe jij je behandeling wilt beleven is geheel aan jezelf. In stilte of tijdens een gezellig praatje, het is jouw moment!

Naast dat ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste heb ik ook diverse specialisaties afgerond. Zoals visagie, bruidskapsels, de mannenhuid, aromatherapie en acné huid. Doormiddel van cursussen, workshops en het bezoeken van beurzen blijf ik mijn kennis en dus ook behandelingen uitbreiden en optimaliseren. 

Na een bezoek een Pedicure Staphorst is er een balletje gaan rollen voor een 2e locatie van Schoonheidssalon Daniëlle. Op 13 januari 2020 is dit gerealiseerd en vanaf die datum is het ook mogelijk om in Staphorst in de salon te komen. Vanaf 29 maart 2023 is de salon verhuisd naar mijn woonboerderij.
 
De salons zijn warm en sfeervol ingericht, waardoor je je hopelijk meteen op je gemakt zult voelen.

Hopelijk mag ik jou binnenkort verwelkomen in mijn salon. 

Bekijk rustig de mogelijkheden en dan hoop ik dat je net zo enthousiast wordt als ik. 

Uw schoonheidsspecialiste, 

Daniëlle Renes