Over Schoonheidssalon Daniëlle


Mijn naam is Daniëlle Renes en met trots stel ik u mijn salon voor. 

Eind 2006 heb ik mijn eigen salon "Schoonheidssalon Daniëlle" in mijn ouderlijk huis in Sint Jansklooster geopend, waarmee een lang gekoesterde droom werkelijkheid is geworden. 

Een bezoek aan mijn schoonheidssalon is dé manier om even uit te blazen, tijd voor uzelf te nemen, maar daarnaast ook aan huidverbetering te werken. Doordat er voldoende tijd wordt genomen voor u als klant, gaat u met een prettig en ontspannen gevoel de deur uit. Er wordt ruim de tijd genomen voor u én uw huid. Ook krijgt u bij een bezoek aan mijn schoonheidssalon altijd een gratis huidverzorgingsadvies voor thuis mee, over hoe u uw huid het beste kunt behandelen en verzorgen. 

Mijn doel is om u gedurende uw behandeling optimaal te laten ontspannen én uw huid optimaal te voeden. Hoe u uw behandeling wilt beleven is geheel aan u. In stilte of tijdens een gezellig praatje, het is úw moment!

Naast dat ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste heb ik ook diverse specialisaties afgerond. Zoals visagie, bruidskapsels, de mannenhuid, aromatherapie en acné huid. Doormiddel van cursussen, workshops en het bezoeken van beurzen blijf ik mijn kennis en dus ook behandelingen uitbreiden en optimaliseren. 

De salon is warm en sfeervol ingericht, waardoor u zich hopelijk meteen op uw gemakt zult voelen.

Na een bezoek een Pedicure Staphorst is er een balletje gaan rollen voor een 2e locatie van Schoonheidssalon Daniëlle. Op 13 januari 2020 is dit gerealiseerd en vanaf die datum is het ook mogelijk om in Staphorst in de salon te komen. Vanaf medio maart 2023 zal deze salon verhuizen en zijn intrek nemen in de woonboederij.

Hopelijk mag ik u binnenkort verwelkomen in mijn salon. 

Bekijkt u rustig de mogelijkheden en dan hoop ik dat u net zo enthousiast wordt als ik. 

Uw schoonheidsspecialiste, 

Daniëlle Renes